VERKOOP VAN AUTO-ONDERDELEN

Naast de opkoop van oud ijzer en alle oude metalen kunt u bij Recycling Meiresonne in Lokeren (Sint-Niklaas) ook terecht voor de opkoop van tweedehands auto-onderdelen. Als erkend depollutiecentrum beschikken wij bovendien over de nodige vergunningen voor het volledig ontmantelen van autowrakken.

Tweedehands auto-onderdelen

Recycling Meiresonne startte zo’n 20 jaar geleden als depannagedienst en heeft dus een ruime ervaring met autowrakken en auto-onderdelen. Ondertussen groeide het bedrijf uit tot een gespecialiseerde schroothandel met kennis van zaken.

U kunt bij ons terecht voor de opkoop van:

  • autowrakken
  • autobatterijen
  • elektriciteitskabels
  • allerhande kabels

Grote en kleine ladingen

U bent steeds welkom op ons terrein in Lokeren met al uw ladingen, groot of klein. Ons terrein is meer dan 2000 m² groot en beschikt over alle infrastructuur om u vlot verder te helpen. Zo hebben we verschillende aangepaste weegbruggen en voertuigen.
Voor grotere hoeveelheden komen wij met onze aangepaste vrachtwagen tot bij u. Of u kan een gratis container laten plaatsen voor schroot.

Wij zijn erkend door OVAM voor het vervoeren van ferro en NON ferro metalen en autowrakken en elektronische apparaten.

Hebt u een grote lading die opgehaald moet worden? Hebt u nog een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.